Fullt ös på det nya året

Precis som tidigare år är det högtryck på jobbet så här års. Må-ons var det arbetstid 08.00-20.00 som gällde, lyxigt att sluta 17.30 idag! På söndag morgon bär det iväg till Stockholmsmässan (Formex), så veckans övertid slutar inte på 9,5 timmar – men det är väl nu man ska vara glad att man har ett jobb?? 😉

Maia är lite mindre road då vi har fått stått över två tisdagsträningar, men hon fick en rejäl genomkörare förra lördagen då tränade i inomhushall i Söderköping tillsammans med ett härligt gäng: Mats/Bizette, Suzanne/Katzi och Helene/Katja & Hiro 🙂 I tre timmar höll vi på och körde en i taget uppdelat två pass var och avrundade med lite fika 🙂

Klicka på bilden för att se alla bilderna

Maia skötte sig väldigt bra – fartig och glad men hann med att t.ex. få med sig apporterna in, göra en fin vittringsanalys  mm – så det är inte alltid som det blir fort och fel 😉 Körde igenom samtliga moment i eliten och vid den nya rutan, så fick hon denna dag gå till en tasstarget. Jag måste fortsätta med riktningsträning, kunna få henne att gå rakt ut oavsett något som lockar utåt, speciellt viktigt att det är klart innan tävlig, då det säkert förekommer koner och annat dylikt  runt omkring som lockar… Den första planerade tävlingen är i slutet av mars, så det gäller att ligga i!!

 

Dagen efter levde jag efter det 3:e budordet och hade en riktig slappardag – det mest ansträngande var  en skön långpromenad med tjejerna och deras husse 😉

 

2 kommentarer

  • bizzvan on 12 januari, 2017 at 10:27

  Riktigt rolig träning var det ?Hoppas det lugnar ner sig med arbete efter mässan !

  • Ewa on 12 januari, 2017 at 10:48
   Author

  Ja, riktigt bra träning – snart är det dags igen 😉
  Det blir lugnare sen – det blir det alltid 😉 På tisdag dyker Maia och jag upp igen 😀

Kommentera