Säjer hej och välkommen Bingo!

Sitter på altanen med ett glas vin och avnjuter en underbar sommarkväll.  Dagen har för övrigt ägnats åt fönsterputsning (välbehövligt!!) och lite annat småpill i huset innan vi på eftermiddagen åkte upp till klubben för ett träningspass med Mats, Bizette och Bingo – Mats underbara nyförvärv! Maia, som fått ofrivillig vila en hel vecka då hennes matte jobbat över varje dag, var överlycklig när hon såg vad som var på gång 🙂  Hon var superduktig  och jobbade på fint i värmen. Vi körde igenom runda-momentet, en hel del framskick som alla gick fint (!!) och avslutade med bra känsla på fria följet. Riktig blogghund med andra ord 😉

Bingos andra möte med Maia – tuff från första stund nu 😉

Förra helgen träffade vi Martin med syster Meya för en heldag i Mjölby:  spår, uppletande och lydnad. Kul å se att Maia fixade spåret så fint – alla pinnar in 😀  Tror faktiskt att det var årsdebut i spårträning……  Vid uppletandet var det mycket spring och även detta moment var det evigheter sen vi tränade på, så vad begära??  Lydnaden kändes däremot lite avslagen, inte den j…ar anamma jag är van vid. Ibland tänker hon lite för mycket……

Meya & Maia

Meya  imponerade som vanligt, en härlig syrra Maia har! Lite strul på spåret, men vilken arbetsglädje – och hon löste det till sist. En fartig liten tik som får Maia att se slö ut…. De är nyligen uppflyttade till elitspår, så det ska bli kul att se hur det går för dem! Jag planerar faktiskt att ge mig på ett lägrespår med Maia i augusti, så efter lydnadstävlingen den 27:e får vi börja fila kryp och framförgående – och spåra mera förstås!!

Avslutar med en liten filmsnutt på Maia och lilla Bingo 🙂

 

 

2 kommentarer

  • bizzvan on 17 juni, 2017 at 11:33

  Riktigt varmt var det men det gick ju bra ändå ? Bingo hälsar till tant Maia !

  • Ewa on 18 juni, 2017 at 04:16
   Author

  🙂

Kommentera