Long time, no see….

Bloggen har legat i dvala ett kvartal, men riktigt så illa är det inte i verkligheten…. Vi hann lägga ett spår (som gick super) efter nyår innan vintern slog till. Vi har försökt att få till en träning varje vecka med lördagsgänget och då inomhus i Anicura-hallen. Igår blev det premiär utomhus, och nu hoppas jag på att det blir så även framöver!! Nöta gräs är gott 😉

Här är en liten sammanfattning av de månader som gått 🙂

Tyvärr har Niska blivit sämre… Hennes bakkärra är så stel när hon legat, hon kan inte sitta utan svårigheter och hon har börjat dra sig undan – vi ser så många tecken på att hon inte mår bra. Jag har fattat det så oerhört svåra beslutet, ett beslut som jag som hundägare är skyldig att ta. Mitt hjärta går i tusen bitar, men jag får inte bli egoistisk…, jag får inte…?

Fina Niska ❤️

 

Kommentera