Så tomt och tyst…

Det är snart 3 veckor sedan Niska fick somna in… Här hemma har det blivit så lugnt och tyst. Klart att två hundar gör mer väsen än en och att de tillsammans trissar upp varandra – att Niska också var en ljudlig dam gör ju sitt. Svårt att säga om Maia saknat henne men jag tror det, jag tycker mig ha upplevt henne lite dämpad sista tiden.

När jag kommer hem på lunchen möts jag inte av någon som tokskäller innanför dörren – däremot så ser jag skuggan av en kropp som studsar upp och ner…. 😉 Jag brukar ringa på och efter en stund så hörs det några falsettartade skall från  Maia – vi måste jobba på det här, hur ska jag fortsättningsvis slippa förklara för Sector Alarm av inte behöver deras tjänster??

Så sakteliga börjar allt dra igång så smått efter den sega vintern som aldrig ville släppa taget. Min kurs i tävlingslydnad startade upp förra måndagen efter att vi flyttat fram kursstarten 2 gånger då det inte gick att vara på planerna. Nu blir det nu sammankomster som duggar tätt för att hinna med kursen innan sommaren tar vid. För ett par veckor sedan var jag TL på lydnadstävling i Norrköping och den 24:e är jag TL för en kvällstävling på hemmaplan.

Maia och jag ska göra vår årsdebut på söndag, en av de tre lydnadstävlingar som är inplanerade denna vår. I år, till skillnad mot förra året, är det ett dåligt utbud på tävlingar bland närliggande klubbar.

Kommentera