Länge sen sist….

Sist stod semestern för dörren, nu har jag snart jobbat en månad efter sommarledigheten…. Veckan på Cypern var underbar och härligt avkopplande på alla sätt och vis, många dopp i Medelhavet blev det. Se fler bilder här.Dagen efter hemkomsten till Sverige, styrde vi kosan mot Norrtälje – dags att hämta hem lilla Vizzla. Maia tog sig an henne direkt, det kändes som om man helt plötsligt hade två valpar i huset och det håller i sig, de är så tighta. Mina planer om att miljöträna med valpen och träna Maia gick mer eller mindre i stöpet…. Den galna värmen höll mig fången i mitt eget hus och dagarna ägnades åt att fixa gendrag och svalka. Några spår mot slutet av ledigheten blev det och det tack vare att vi var anmälda till två lägrespår i början av augusti, med Maia alltså ?.

Vizzla är en fantastisk liten valp på många sätt ❤️ Hon har många idéer och tuffar på riktigt fint. Hon har förstått att bilresandet leder till roliga aktiviteter och i badet simmar hon på som om inte gjort något annat. Hon leker bra och gärna, kastar jag iväg leksaken kommer hon tillbaka – inget ärevarv på egen hand där inte. Hon har varit på klubben några gånger och visat upp bl.a. lite fina och snabba inkallningar och lite apporteringsövningar, det kommer bli en rolig tid framöver – det är jag helt övertygad om! ? Har gjort ett litet urval av de första bilderna på henne, albumet hittar ni här.

Vizzla ?

Den 5:e augusti var det dags för vårt, mitt och Maias, fjärde lägrespår – denna gång i Mjölby, och det blev fjärde gången gillt! Fullt i spåret, lugnt och metodiskt, pinne efter pinne….  ? Vi avstod plats och budföring då hon inte är bekväm med skotten. Det visade sig att hon i bilen på parkeringen hade blivit störd av smällandet på plan, så jag fick jobba på ordentligt för att få henne på andra tankar under vår uppvärmning. Den inledande linförighet lämnade lite att önska, men sen växte hon på plan ?Uppflyttningen var ett faktum och ingen var lyckligare än jag ? Härligt att lämna återbud till hemmaklubbens tävling helgen därpå!

Dagens gladaste ekipage??? ?
Maia uppfödare Elisabeth blev också uppflyttad men från högre till elit med sin Ettan! Grattis!! ?  Fy f-n vad vi var bra ?

Nu får vi ladda om för DM i lydnad som går av stapeln i Motala första helgen i september ? 

Kommentera