Höstupptakt i Motala

Då var första lydnadstävlingen för i höst avklarad, DM i ett soligt Motala!  ☀️ Maia var för dagen allt för taggad vilket bland annat yttrade sig i lite ljud här och var – mellan momenten så var hon sjövild…? 

Den här gången fick vi i alla fall betalt på rutan (7,5p) efter en omdirigering till “osynliga punkten” (vilket även inkluderade lite nosande i rutan, hmm…). Dagens “glans-moment” blev dirigeringsapporteringen 9,5 (ett halvt poängs avdrag för ljud vid ingången) och vittringsapporteringen som blev dagens enda 10:a 🙂 

På de avslutande gruppmomenten så lägger hon sig ner efter halva tiden och dagens nolla var ett faktum (och 1:a priset rök). Gruppmomenten låg sist och vi var sista ekipaget, efter vår runda var vi bara ute från plan och vände typ, kanske var hon trött efter rundan i värmen?? Eller är det kanske  så att vi måste träna lite gruppmoment mellan varven då och då?? ??

Vi fick i alla fall med oss mycket godsaker hem, säkert delar hon med sig till lillasyster ?

Kommentera