NYA TAG…

Vår debut i kongsöket blev ungefär som väntat – vi var inte riktigt färdiga för uppgiften men syftet var ju mer i att få en inblick hur det går till – och det fick vi! 🙂 Maia hittade en gömma av fem, brände mycket krut där innan hon gick in i markering. Att leta tiden ut var inget som helst problem, Maia är ju en väldigt engagerad hund och kastar aldrig in handsken 😍 Jag är så glad att vi kom med och har fått lite att fundera/träna på! 🙂
Vi anmälde oss till Askersunds också, som går av stapeln i påskhelgen, men hamnade som 7:e reserv – så det vill mycket till….

Vizzlas specialsök börjar se kanonfint ut! 🥰 Hon har väldigt bra markeringar, men jag måste höja hennes driv att söka lite mer engagerat. När jag tränar dem här hemma, så är den som “pausar” väldigt avundsjuk på den som får jobba, så det bygger ju lite energi 😉 Nedan en film från träningen i söndags, så bra hon gör det! 💜 Däremot bakläxa på mig som går in och stör vid ena gömman…

Beställde en Julius K-9 sele till just kongsöket via Wish – bara en bråkdel av priset här hemma och otroligt snabb leverans 🙂 Vilken rejäl sele, vilken passform!👍 Idag fick jag de beställda  märkena (ingen av hundarna heter ju Julius 😉), så det kommer att bli fräckt 😉


Jag är fortfarande korttidspermitterad vilket innebär mer tid för hundträning i dagsljus 😉 Denna eftermiddag blev det en tur till klubben för lydnadsträning och kongsök – avslutade med en långpromenad. Lite kallt i luften men sol från blå himmel och pigga och glada hundar – det inger hopp om våren 😉

Kommentera