Julfest & Hormoner

Efter en hektisk helg som denna, så skulle jag faktiskt behöva ett par dagar till, att vila upp mig på 😉 Det är verkligen något speciellt med julen, så jäkla mycket som ska fixas innan – och vips på ett par dagar så är allt över. Samma sak varje år 😉

I torsdags var det julfest med företaget på Konsert & Kongress. God mat och underhållning av Magnus Bäcklund och Barbados bland andra.

Har faktiskt tagit mig tid till att träna den lilla tokfian – hon behöver det mer än vanligt nu pga skendräktigheten. Nu har lilla plyschhunden plockats fram av Maia, hon ligger under sängen mestadels och gnyr och knorrar, kraken <3

I tisdags tränade vi inomhus igen och Maia var hopplös, skällde och gapade i alla möjliga situationer… Inte nog med det, när hon efter apporteringen skulle ta hindret så drog hon rätt in i del, en total feltaxering och hon välte det stabila brukshindret – att hon inte krossade bogen är ett under! Hon visade inget direkt efter och inte senare heller, SKÖNT!!!

453

Stalo & Maia

Igår var vi i Norrköping och tränade med Susanne & Stalo, det var trevligt! Och Maia var tyst och fin – även i fartmomenten 😀 Även idag, på det korta träningspasset på hemmaplan, var hon tyst, fokuserad samtidigt som hon var tokladdad. Jag hoppas och tror att denna högljudliga period säkert har ett samband med hennes skendräktighet – det känns som en tidig julklapp att åter känna igen min hund 😉

Avslutningsvis en liten filmsnutt på tokterven: Hur man bäst värmer upp inför ett lydnadspass 😉