Livat i holken….

Min förkylning har nu gett med sig helt,  så full fart på aktiviteterna igen! Maia har sedan igångsättningen efter vilan varit mer gasad än vanligt och vid de sista träningspassen har det kommit en hel del ljud, framför allt vid fartmomenten – inte bra! Hon är speciellt laddad vid det nya momentet – nästan så det pyser ur öronen på henne, hon tycker det är superballt….
Det fanns mycket roligt i hallen! 😉
Igår var det premiär för inomhusträning i LarsA-hallen, Söderköping, En rymlig hall med alla bekvämligheter samt ett suveränt underlag – det var som upplagt för att hundarna skulle ta i – och det gjorde de! Vi var tre ekipage (Mia/Britta och Mats/Bizette) som delade på två timmar, alla var överens om att en timme till hade inte skadat. Det blir definitivt fler träningspass där! 🙂

Nedan en liten film från igår, till tonerna av U2 – Christmas, Baby please come home 😉

 

Idag tillbaka till verkligheten…. Mats och jag körde ett pass på klubben, gråmulet men uppehåll och hyfsat varmt. Vi började med uppletande så att hundarna fick blåsa ur sig. Trots att Maia gjorde ett finfint uppletande var hon dock lika pigg till den efterkommande lydnaden…. Efter drastiska förändringar i belöningen, så gjorde det susen på ljudet utan att för den skull dra ner på tempot/engagemanget. Det blir min stora uppgift som coach att se till att balansen i belöningarna blir så bra som möjligt.

Som avslutning på detta blogginlägg så ska jag bjussa  på hur ett oredigerat filmklipp kan se ut när det är som värst….. Jag skrattade så att tårarna rann när jag kollade igenom filmerna från igår… Have fun 😉

Kommentera