Vit start på december

Inte bara på bloggen det börjat snöa idag, även i riktiga livet! De som gillar det mest är nog de fyrbenta,  och framför allt den belgiska bönan, men jag ska inte sticka under stol med att jag tycker det är mysigt?

img_2266

Kaj, du simmar ur bild?

Något mindre mysigt var förkylningen med stort F som jag råkade ut för för snart två veckor sedan. Mitt upp i allt kom min syster hem på blixtvisit från Thailand där hon bott sedan snart 20 år tillbaka. Jag var dock inte sämre än att vi kunde genomföra en stadsrunda med Black Friday-shopping och gofika?

431

Systrarna T på Bergets Café?

Maia har nog önskat sig en ny matte som är lite roligare än den zombie som jag varit…. I tisdags var det första passet på en och en halv vecka och tokterven var om möjligt tokigare än vanligt?
Träningen var så kul trots att jag frös och nästan blåste bort, är träningssugen så in i den – men nu lär det ju bli lite struligt med all snö. Ser fram emot den i två timmar hyrda hallen nästa lördag och avundas de som har möjlighet till inomhusträning när som helst. Hur som helst, tisdagens träning gav mig lite input på vad vi måste fokusera på under vintern:  dels är det framskicket i momentet rutan och dels att träna på att gripa apporten i full fart på väg in. Har lite strategier om hur vi ska gå till väga, om de håller eller inte – det återstår att se?

img_2268

Galen belgare?

 

 

Kommentera