Det var julen det…

Annandag jul och därmed sista dagen på julen 2016, imorgon är det åter dags att ge sig iväg till jobbet…

Dagen började med strålande sol på klarblå himmel och morgonpromenaden med de fyrbenta vännerna var angenäm. Lagom när det var dags att åka till klubben och träna, drog mörka moln in och det regnade på tvären. Regnet avtog relativt snabbt men vi fick stå ut med blåsten – t.ex göra konskick med liggande koner 😉 Maia var duktig idag men, efter flera lata dagar,  superladdad förstås!! Skendräktigheten håller på att ebba ut och hon blir alltmer sig lik, säväl hemma som under träning. Inget skällande på planen idag heller, så det känns bra! Vi tränade igenom runda-momentet och dir.apportering, avslutade med fritt följ.

Niska – 11 år ung!! ?

Idag har vi också haft glädjen att fira Niskas 11-årsdag!! ? När hon tidigare i höstas fick anemi såg det mörkt ut, jag trodde inte att hon skulle klara sig. Niska hade dock andra planer, så idag blev det kalas!!! ?

Kommentera