I elfte timmen

Sista arbetsdagen detta år är avverkad. Dagen inleddes  dessutom med ett sista besök hos tandläkaren, idag sattes kronan på verket – till en liten nätt summa av 1900:- 😉 Sista träningspasset blir dock imorgon, då Maia och jag har en träningsdate med Mats & Bizette på klubben.

Så här i elfte timmen är det ju kul att tänka igenom året som gått, slå en sista blick i backspegeln för att sen åter igen ha fullt fokus framåt 😉

Maia slår till med årets första 1:a-pris i eliten på sin 4-års-dag 🙂

Maia och jag genomförde 12 elittävlingar i lydnad. Efter en liten trevande start på tävlingssäsongen gjorde jag lite justeringar i träningen vilket resulterade i att vi faktiskt avslutade med 7 stycken 1:a pris på raken 🙂 Kul att kunna “resa oss” och få credit för justeringar träningsmässigt , självklart kul att nå upp till förstapris – men mitt mål var ju att få till SM-poäng och det gör man inte med ett snitt på 265p….  Mats, som var med vid nästan alla tävlingar, peppade och filmade (tack!) kommenterade mot slutet av säsongen “stolpe ut igen” 😉

Eller hur???

I april var vi med på en helgkurs för Karin Haglund som Elisabeth/Spinoys kennel anordnade och där kom nog vändningen på vår usla fjärr 😉 Fortfarande mycket att önska, men inga låsningar! 🙂

Karin Haglund & Arn

I början av juni fyllde jag 50! Wow, nu om någonsin måste man känna sig vuxen, eller? ?? Zedde tjuvtränade genom att fylla 3 veckor innan mig 😉 Vi firade oss själva genom att boka en vecka på Cypern med familjen! Vilken vecka vi hade, jag är helt såld – förstår inte att jag kunnat dissa sådana här resmål tidigare! Hundarna hade det bra hos Mixalex – nyttigt för den lilla mesiga terven 😉

Strax efter hemkomsten från Cypern drabbades  Niska av anemi, var superdålig i 3 dygn. Alla möjliga prover togs och även röntgen av inre organ utan att orsaken till hennes tillstånd kunde finnas. Men efter att i 3 dagar varit trött och apatisk, frågade hon om vi skulle gå ut – Gulle!! Sen har hon varit pigg och vi kunde på annandagen gratulera henne på 11-års-dagen!

Många träningssammankomster med härliga vänner – ingen nämnd, ingen glömd! Ja, så såg väl 2016 ut i stora drag.

Det är med spänning som jag ser fram emot nästa år och tänker då framför allt på de nya lydnadsreglerna som verkligen genomgått en rejäl make-over! En riktig nystart och det ska bli så kul att se hur vi löser detta – om vi gör det! Å så kanske det blir ett lägrespår också, bara därför att 😉

Hoppas ni alla får ett GOTT SLUT och ett GOTT NYTT 2017!!

Jorå…. 😉

2 kommentarer

  • bizzvan on 1 januari, 2017 at 09:50

  Gott nytt år 🙂

  • Ewa on 1 januari, 2017 at 10:11
   Author

  Tack detsamma!! 🙂

Kommentera