Mellan stolarna…

Äntligen är den tuffa jobbperioden över för denna gång. I söndags morse åkte vi till Stockholmsmässan och höll på ända fram till klockan 20, ganska mör men faktiskt ganska trevligt ändå 😉 Tyvärr drog jag på mig en förkylning utan dess like och tacksam att den inte blommade ut som värst förrän när jag kom hem på måndagskvällen….

Del av Formex 🙂

Ja, så det blev ingen träning i tisdags. Vårt träningsfacit hittills i januari är inte så katigt: bara en dag – lördagen då vi var i Söderköping. Vi har småtränat och busat lite inomhus mellan varven, men ingen riktig träning egentligen. Maisan kommer nog gå i spinn när vi åter igen drar till till Sörping imorgon 😉

Maia & Mille slappar ihop

Avslutningsvis måste jag erkänna att jag är så trött på mig själv! Den ena saken efter den andra förfaller. Blev varse i torsdags att det faktiskt var för sent att anmäla till ÅBB (Årets bästa belgare), fan rent ut sagt! Visserligen hade vi inga superpoäng som förra året, men ändå – det lär visa sig… Samma sak utnämningen årets lydnadshund på klubben, också en kul grej att vara med på. Utbildningssektorn har varit på mig angående min kommande kurs i tävlingslydnad hur många gånger som helst. Jag har nu fått ändan ur och fixat det. Ikväll.

Helt i onödan… :-/

Så mycket som faller mellan stolarna, mer än vanlig!! Kanske det har varit för mycket ett tag nu?
Så kanske just därför har jag varit ute i god tid, mycket god tid, och tingat nästa valp. Det känns ju gott 🙂 Gott ska det bli nu – fick hem den sedan länge beställda boken idag, så med studs ner i bästa soffan och gotta mig på både det ena och andra sättet 😉

Ingen har väl missat att Jenny Wibäck har en bok på G? Nu är den här 🙂

Trevlig helg ute i stugorna!! 🙂

Kommentera