Tillbaka till det normala!

Äntligen är jobbhysterin över för denna gång, nu ska jag bara håva in en FET lön 🙂 Förkylningen har också klingat av, så nu är vi på banan igen!!! 🙂

Förra lördagen var det åter igen träning inomhus i Sörping (känns som att det lätt kan bli en vana 😉 ) Trots att Maia har varit understimulerad sista tiden, så var hon mycket balanserad. Vi hade lite olika uppfattningar om vart i rutan man placerar sig, annars var vi hyfsat överens om det mesta. Nästa helg ska vi dit igen och då har jag bestämt att vi ska få till en kedja, något som jag lätt glömmer….

För att se samtliga bilder, klicka på bilden 😉

Dagen efter så blev det, hör och häpna, spår och uppletande!! Uppletandet gick som en dans till sista föremålet som låg ganska nära. Har man som Maia lagt i turbon och gärna jobbar ute på djupet, ja då är dessa föremål lite kluriga. Eftersom vi inte avser satsa på brukset, så spelar ju utförandet mindre roll – i aktiveringssyfte är uppletande kanon!

Spåret gick genom ett nybökat område och Maia drog på vilt med ett jäkla drag i linan, men spårläggare Mats var med och kunde informera mig om att han inte gått där- jäkla skithund 😉 Vi backade och kom på rätt spår och lyckades ta oss till mål. Imorgon ska vi göra ett nytt försök – skam den som ger sig!!

Maia på G

Idag blev det träning på hemmaplan (20m från huset, kanonställe 😉 ) tillsammans med vår granne Helene med hennes hundar Katja och Hiro! Minusgrader och strålande sol – härligt!! Helene fick lite träningstips till sina unghundar, Maia var mest med och störde 😉 Tränade dock lite på framskicket, ställandet i inkallningen och en dirigeringsapportering. Det första momentet gick fint, ställandet och dir.apporteringen lämnade lite att önska – man kan väl inte vara på topp jämt?? 😉

Himbis Hiro & Spinoys Maia – sama same but different 😉

2 kommentarer

  • bizzvan on 28 januari, 2017 at 06:52

  sötnosar 🙂

  • Ewa on 28 januari, 2017 at 06:58
   Author

  Samma ras men ändå så olika 😉

Kommentera