Upplet & lydnad

Efter att ha ägnat förmiddagen med att röja och rensa i skåp, lådor och garderober var det skönt att dra upp till klubben!

Uppletanderutan var redan vallad av klubbkamrater, så lyxigt för Mats och mig att bara kunna plantera ut våra föremål 😀 Bizette fick börja och gjorde det bra – tidigare klängande på husse vid stigen lyser med sin frånvaro – heja, heja! Maia fick hämta hem 6 föremål idag och de fyra första gick som på räls 🙂 De två sista fick hon jobba lite mer för men ännu en gång visade hon sig outtröttlig, jobbade på fint hela tiden ?

Avslutade med lite lydnad i all enkelhet. Inledde med att med kedja inkallning, Z:a och fjärr – fungerade utan större fadäser. Körde några släta “runda med skifte”, inget hopp och inga apporter. Avslutade passet med att jobba på framskicket. vilket gick över förväntan 🙂

Inte som ni kanske tror!! ?

Nu ska vi ladda om inför träningen i Mjölby imorgon!! 🙂

2 kommentarer

  • bizzvan on 11 februari, 2017 at 10:16

  Över stock och sten går det 🙂 Tack för en trevlig och bra träning 🙂

  • Ewa on 11 februari, 2017 at 10:20
   Author

  Jajemen!! 😉 Tack själv och tack för filmandet! Jag fick klippa bort vissa delar för att inte bli åksjuk! 😉 😉

Kommentera