Bakslag…

Dagens träning är inte av bloggkaraktär, såvida man tänker som så att man bloggar om det som går bra…! 😉

Vi var ett gäng på fyra ekipage som tränade på klubben, solen sken från klarblå himmel och tjälen var inte värre än att det gick att få ner det öppna hindret i backen 🙂 Vi var sista paret ut och jag såg fram emot att köra runda-momentet  eftersom det var ett tag sen. Maia fipplade direkt genom att ta vägen över hindret ut, nästa gång kom hon visserligen runt konen men hade lång stoppsträcka och kom nära på den högra apporten och var omöjlig att dirigera till den vänstra.

Efter att ha haft så säkra repetitioner de sista månader började naturligtvis min hjärna gå på högvarv – varför så mycket strul nu?? En tanke slog mig på väg hem från klubben: det hördes väldigt tydliga skott från skjutbanan när hon låg i bilen med öppen bagagelucka, kan det ha påverkat henne?? Med tanke på hur orolig hon blev när hon hörde skott på klubben förra våren så är kanske min teori inte helt ute och svävar.

Avslutningsvis fick vi bra träning av de nya gruppmomenten. Precis som tidigare, ligger Maias svårigheter i  att få till ett snabbt läggande efter 2 minuters sittande i grupp, det andra går finfint.

Morgondagens spår har jag ställt in, måste liksom köra igenom lydnaden igen. Men vem vet, kanske det blir ett litet hårt spår på hemmaplan också – lite taggad sen förra söndagen är jag allt 😉

En sak är dock säker, tvättmaskinen får jobba hårt ikväll ?

 

Kommentera