Så där ja!

Om jag hade en liten gnällig ton igår så är den som bortblåst idag. Alla har vi ju våra sämre dagar, hundarna likaså! Funderar lite på att ta upp skotträningen igen och se hur hon reagerar, kanske var det skotten igår – kanske inte…

Förutom runda-momentet, som idag gick kanon, körde vi också framskicket med go känsla – allt frid och fröjd igen 😉 På väg upp till klubben stannade jag och la ett spår till Maia bredvid den nya ridanläggningen och på hemvägen var det dags att pröva lyckan i spårselen.

Det luktade så mycket häst att till och jag kände det 😉 och det blåste också en hel del. Maia var lite yvig, speciellt till en början, men hon var hela tiden målmedveten med bra drag i linan och med en glad svans 🙂  Stoppen här och där är för de godis som jag lagt i spåret. Vad som inte finns med på filmen är sträckan över grusparkeringen…. Maia stannade upp vid kanten och undrade var spåret tog vägen 😉 Efter en liten stund kom hon på det och löste  det faktiskt även om det inte var helt lätt – duktig liten Maia ? Tack Mats för en annorlunda film 😉 🙂

2 kommentarer

  • bizzvan on 21 februari, 2017 at 01:19

  Roligt att filma det fina spårar betet ?

  • Ewa on 22 februari, 2017 at 08:06
   Author

  Kul att Maia kunde imponera lite i spårarbetet, hon tycker onekligen att det är skojsigt 😉

Kommentera