Pirrigt!

Har nu anmält oss till årets första tävling och därmed första starten i klass 3!! Ungefär samma pirrande känsla som det var att anmäla oss till elitklassen för två år sen! Mina förhoppningar är ju förstås att vi ska kunna göra bra ifrån oss och har vi en “bra dag” så kan det gå vägen. Träningarna har funkat så bra sista tiden att det vore skam att inte försöka 🙂

Suzanne fixar med vittringspinnarna 😉

I lördags hade vi ytterligare en trevlig träning i Larsa-hallen, en träning som gick superbra för alla! 🙂 Det var gott att krypa in i hallen då det förvisso var soligt ute men blött och småkallt, man blir liksom lite bekväm 😉 Om två veckor har vi hyrt 3 timmar igen, det blir bra med en genomkörare inför tävlingen – både för mig och Suzanne G!

Tisdagsträningen gick också bra. Har fått credit för att jag “petade” i momentet rutan, Maia har verkligen gjort det snyggt sen! Framskicket då? Jo men visst, det börjar ÄNTLIGEN kännas lite hoppfullt ;-), men än har vi mycket kvar att fila på!

Mixade ihop en film från i lördags, håll ut till slutet för att inte missa momentet ljudgivning 😉

Kommentera