Våren som kom av sig…..

Igår var “Larsa-halls-gänget” samlade på LBK för lydnadsträning – inte lika gott som inomhus men funkade i alla fall  😉 Två pass var, sen gofika och avslutade med gruppmomenten nere på plan. Första passet var Maia väl laddad, det pyste ur öronen på henne och något gläfs kom vid det häftiga rundandet…..

Framskicket till rutan visade sig vara svårt när vi inte punktat den innan, utan körde den tävlingsmässigt. Då var “fram” inte lika förankrat som annars, istället fokuserade hon mycket emot rutan. Det blir 3 veckors quick-fix det 😉

Något som dock fortsätter vara stabilt är vittringen, idag även med ackompanjemanget från min mobil…. ???

I morse vaknade jag till ett vintervitt landskap, det blåste och snöade på tvären, så ingen spårträning idag. Istället fick jag idén med att träna in nos-frys. Det visade sig vara väldigt svårt för min livliga fröken, inte själva duttandet ut att kunna hålla kvar nosen, vara stilla…. Hon körde hela registret från att sitta fint till att krypa 😉 Något pass senare gick det lite bättre, så det gäller väl bara att hänga i.

Hallträning hemma med lyxigt kattgodis 😉

1 kommentar

  1. Tack för trevlig träning ☺

Kommentera