Premiären avklarad!

Idag var det dags för Ly3-premiär på Vadstena BK! Inledde lite olyckligt då Maia började hon nosa under sittande i grupp när det återstod typ 10 sek – glömde sen bort att hon skulle sitta….? I och med att hon hade fel ställning i första delen, så drabbades även andra delens gruppmoment med poängavdrag. Ett missat skifte i Z:at – å så nollade vi runda-momentet tack vare värsta förarmissen ever!! Jag tyckte jag skötte mig bra annars, höll upp blicken och andades och så 😉 men som sagt – det blev ett ödesdigert hjärnsläpp!! Övriga moment gick super, framskicket till rutan som jag fasat mest för gick galant – är så nöjd med min lilla galenpanna som hade en go attityd rakt igenom!!

2 kommentarer

  • bizzvan on 27 mars, 2017 at 06:54

  Såg jättefint ut 🙂 Ni skötte er bra bägge två 🙂

  • Ewa on 27 mars, 2017 at 08:45
   Author

  Det tackar vi för!! 🙂 Med 2 coacher vid sidan av plan så…. 😉

Kommentera