Oväntat besök…..

I måndags strålade Helene N. och jag samman på “vår” träningsplan 😉 Vi bor typ grannar och har bästa fotbollsplanen 50m från våra respektive hem – rätt så lyxigt!! Filade lite på framskicken, punktade ställandet på inkallningen (måste få Maia att förstå exakt vad som lönar sig, fimpa de små onödiga smygstegen) och avslutade med fria följet. Det gäller att passa på när man har extra ögon till hjälp!! Jag försöker att förbättra min stil – upp med huvudet, andas – och kunna få Maia bekväm när jag uppför mig annorlunda 😉 Helene vet att jag är petig, det är bra – en förutsättning om jag ska släppa på den “egna kollen”. Stundtals blev hon riktigt lyrisk, började beskriva Maias utförande i positiva hästtermer – något med bakbenstramp 😉

Efter helgens tävling så har jag landat 😉 Inser att vi har en fin grund att utgå ifrån, vi brister i en del små detaljer (och jag som älskar att peta och detaljer 😉 ) Känner mig peppad att få till en bättre lägstanivå, framför allt genom fokus/stadga men även till en viss del momentsäkerhet.

Förra tisdagen fick vi oväntat besök på klubben. Är så glad att Maia satt i tryggt förvar i bilen vid det tillfället….. 😉 En nyfiken räv letade sig in på planen och vi såg den inte förrän den var typ 20 meter ifrån oss! Fin svans hade den, så ingen fara för skabb – men ändå!! Antar att den tyckte vår lydnadsträningen såg  lika rolig ut som vi tycker att den är 😉

2 kommentarer

  • bizzvan on 30 mars, 2017 at 06:26

  Räven trodde säkert det var släktträff efter att ha sett Maia och Arja ???

  • Ewa on 30 mars, 2017 at 11:36
   Author

  ???

Kommentera