Vårsäsongen avslutad!

Nedräkningen till semestern är högst aktuell, bara en vecka kvar!! Som vanligt är det bråda dagar på jobbet och det har blivit en hel del övertid de senaste veckorna – så semestern är välkommen 🙂
Största semesterprojektet detta år är nytt tak! Idag kom ställningen på plats, så planen håller än så länge 😉

Min kurs i tävlingslydnad hade avslutning förra veckan, men vi ska ha en extra träff nästa vecka då jag ska låta dem köra respektive klass tävlingsmässigt.

Allt detta fick jag av mina underbara kursdeltagare 🙂

Vår sista tävling för säsongen är också avklarad, det var i tisdags kväll i Söderköping. Maia fick lite avdrag på båda delarna i gruppmomentet (nos under första delen, segt läggande och islag på andra) som kändes rätt så onödigt….

Själva programmet kändes överlag helt OK, en taggad och glad Maia utan att tappa  fokus. Tyvärr missade (slarvade) hon apporten vid runda-momentet och fick stanna till och ta ett nytt grepp, synd när allt annat gick så bra. Istället för en tia åkte vi ner till 7,5p, men det momentet börjar annars kännas riktigt stabilt. Vi fick fullt på dir.apporteringen och vittringen. 9,5 på inkallningen var nog det jag log mest åt, hon gjorde det så jäkla snyggt! Denna gång funkade framskicket 100% – rakt och snyggt, men givetvis var jag tvungen att nyttja dk i rutan 😉

Spännande läsning 😉

Vi fick ihop vårt tredje 1:a-pris i den nya klassen och vårt snitt nu är mycket bättre än det vi knåpade ihop förra året – inget som jag vågat hoppas på i min vildaste fantasi!! I och med detta resultat ligger vi i dagsläget på 14:e plats på kvallistan inför SM 2018, att vi åker ner på listan är inget att orda om, men jag har också intentionen att få till fina tävlingar även i höst med min lilla goding! ?

Godingen ?

Kommentera