Semestern 2017

Semestern lider  mot sitt slut – med stormsteg!

Första veckan ägnades åt takbyte. Jag var delaktig när det gällde att slänga de gamla pannorna samt ta emot de nya då de kom några dagar senare, däremellan blev det kökstjänst  (och de som känner mig väl förstår hur betungande det var 😉 ).  Zedde och Mats slet hårt denna vecka, men så blev resultatet kanon också!

Makeover på Hjulsbrovägen 14

Andra veckan flög jag tillsammans med min mamma till min syster som är bosatt i England under sommaren! De två första dagarna spenderades i södra England (Bournemouth och Christchurch)  – vilka kanondagar vi fick! Vi avslutade sedan med tre dagar i London, en härlig stad! Lyckades pricka in och träffa hela min släkt där under min vistelse där: faster Mariette och hennes man Geoff samt deras två söner (mina kusiner) med respektive familj – härligt! ?

Christchurch by night

Min syster Ann och jag omgivna av Bournemouth beach 🙂

Tredje veckan blev en mellanvecka med lite återhämtning/plock & fix. De tidigare planerna på att åka till Öland kändes inte så lockande när det väl var dags. Den fjärde och sista pågående veckan verkar bli en riktig träningsvecka – till Maias stora glädje! 😀 Med tanke på spårtävlingen i augusti har jag lagt fokus på brukslydnad och spår. I lördags hälsade Martin & Meya  på för spårträning – lika kul som vanligt och Martin bjussade generöst på sina tips och råd gällande spårbiten! 🙂

Meya & Maia – vätskekontroll/godisbelöningVi har anammat det efter bästa förmåga och klämt till med ett spår två dagar på raken.  På lydnaden ligger vårt fokus på framförgåendet och krypet – de andra momenten har vi full koll på 😉

Maias 3 veckors semester från träning verkar nästan ha gjort henne gott, hon har varit fantastisk sen igångsättandet  🙂 Just nu håller hon på och fäller som värst, har inte mycket päls kvar och är dessutom otroligt tunn i hullet. Den i stort sett dagliga dagliga dosen av simträning tar hårt i kombination med fällningen, den ökade fodermängden förslår sisådär. I förrgår fick vi sällskap i badet av Bingo, den lilla killens första kontakt med vatten. Han plumsade glatt i när det vankades godis som lockbete – har nog aldrig mött en mer godisfixerad hund än denna 😀

Bingo <3

2 kommentarer

  • bizzvan on 2 augusti, 2017 at 06:36

  Vilken härlig beach 🙂 Hon är duktig Maia ser bra ut 🙂

  • Ewa on 2 augusti, 2017 at 07:01
   Author

  Ja, den beachen skulle man ha istället för Hjulsbrobadet 😉

Kommentera