Bryter igen

För nästan exakt 3 år sedan körde vi vår första tävling i lägre klass spår, då hade vi fullt i spåret men mindre än en minuts tidsfel…. Idag var det dags igen!

Började med lite strul på påsläppet, där hon inte fäste ordentligt från start. Efter 60 m började hon nämligeno virra omkring lite och när hon väl kom igång igen, ja då blev hon distraherad av de gigantiska orangea snitslarna (upptagsrutan för eliten imorgon). Men iväg kom vi och vips började pinnarna dyka upp, en efter en 🙂

Då vi brände lite tid i starten blev det korta belöningsprocedurer vid pinnarna och däremellan ett friskt tempo….Hon jobbade på fint men var duktigt trött – tills efter 6:e pinnen (och 19 minuter) då hon blev riktigt energisk. Jag anade farhågor redan där och då, att denna ökning i intensitet kunde bero på vilt – men fegade ur när det gällde att hålla emot, det kunde ju varit rätt…..

Spårläggarens skiss vs min 😉

Om det var vilt eller inte, det finns inget svar på, men där tog vår resa stopp idag. Hon snurrade ordentligt på slutet i det området där sista pinnen och slutet låg – men tyvärr blev det för svårt. Summa summarum så är jag trots allt nöjd med Maisan, hon jslet på bra idag!. Lite synd att vi inte kom vidare – hade sett fram emot att testa vårt kryp i “skarpt läge” 😉

2 kommentarer

    • bizzvan on 13 augusti, 2017 at 03:31

    Trist himla otur !

    • Ewa on 14 augusti, 2017 at 10:13

    Ja – och detsamma för er :-/

Kommentera