Hej då 2017, välkommen 2018!!

Så här på den sista dagen av 2017 hör som vanligt en summering av året till….

Ja, det blev ett spännande tävlingsår med de nya reglerna som trädde i kraft vid årsskiftet och vi började lite trevande, men jobbade oss upp allt eftersom. 10 starter blev det allt som allt och av dessa klarade vi att få till hälften med 1:a pris! Inget jag hade räknat med, så väldigt kul 🙂 På SM-kvallistan ligger vi i skrivande stund på 46:e plats, men det blir ingen start där oavsett – så tyvärr alla som tjatat på oss 😉

Det nya runda-momentet har blivit vårt nya paradnummer och den tidigare så säkra rutan har börjat svaja ordentligt efter att konen till framskicket togs bort. Gruppmomentet, som många ojade sig för, har jag (och säkert många med mig) upplevt som endast positivt!

Jag och Maisan har också försökt oss på lägrespår i år, men icke – vi får inte till spåret… Första tävlingen på hemmaplan såg dock bra ut en bra bit på spåret – innan viltet kom i vägen…. 😉 Nya försök nästa år, då med mer spårträning i bagaget!!

I april ordnade vi i tisdagsgruppen att få ner Pia Eklund för en dags träning – mycket kul och givande! I september ordnade klubben en tvådagarskurs med Maria Brandel och Siv Svendsen, två mycket inspirerande och bra dagar!!

Däremellan så blir det ju många trevliga träningspass med våra träningsgäng/kompisar. Senast idag hade vi tillsammans med Mats, Helene och Suzanne hyrt Anicura-hallen för 3 timmars träning. Efter mycket jobb för min del och utebliven träning, var det superladdad Maia vid min sida. Misströstade lite efter träning och fick följande svar av en i gänget:
“Håller inte med ? många fina delar och härlig attityd. Det är ju en balansgång mellan glädje och attityd mot precision och detaljer. Ibland blir det fort och fel när det är mycket svåra saker att tänka på 😉  Maia hade roligt och det är ju bra 😀 “

Så med dessa ord hoppas vi att även 2018 blir ett roligt och bra år på alla sätt och vis! 🙂

Gott Slut & Gott Nytt 2018 

 

 

Kommentera