En ny liten stjärna är född

Igår, efter veckor av spänt väntande, föddes äntligen Newstory’s V-kull. En hane och tre tikar, jag hade andra tjing på tik 🙂 Lyckan total!! ? Mamma är SPH I Swea Kiki v Rooverehof och pappa ingen mindre än Spinoys Midas, Maias kullbror – så med andra ord kommer Maia bli stolt faster ? Nu återstår det ännu en tålamodsprövande period innan vi får hem vår lilla Vizzla men innan dess måste jag ju upp och hälsa på dem 🙂

Maia brakade rätt in i mitt vänstra knä på träningen i tisdags och sedan dess har min rörlighet varit begränsad. Hade tänkt att spåra igår men insåg att det inte vore ett bra drag, så Maia fick roa sig med ett badpass istället – något som uppskattades 😉

Efter att ha jobbat, i motsats till många andra svenskar, idag så såg jag fram emot en härlig fredagskväll. Övre makter ville annorlunda….. Herre jävlar, ursäkta – men när det haglar så pass att billarmet går igång ideligen, då är det oväder….. Det var den grillkvällen det… ?

 

2 kommentarer

  1. Grattis till nyförvärvet riktigt roligt 🙂

    • Ewa on 16 maj, 2018 at 09:49
      Author

    Tack 🙂 Känns så spännande och bra på alla sätt och vis ?

Kommentera