Grattis Maia!!!

Igår fyllde tokterven ? 6 år! Maia fick fira sin födelsedag på klubben där hon assisterade mig på lydnadskursen jag håller. Hon brukar vara en bra demo-hund, men inte igårkväll…….. Vi skulle visa hur man steg för steg kan klicka in apporten, men Maia envisades med att se apporten som en tasstarget ??

I lördags var det dags för årets andra tävling, denna gång i Mjölby, och kan summeras så här:

+ för omkastad ordning av momenten
– för alla dj#&%a myror på planen…..

Kändes taskigt att lägga ner Maia för en inkallning då jag såg att platsen kryllade av små röda myror, men vad att välja på?? Att hon satte sig upp var inte helt oväntat (även om hon aldrig tidigare gjort det) – och känslig som hon är, visste hon att det där blev fel… Det för oss svåra framskicket vid rutan fungerade inte alls, hon låste sig helt och vi nollade momentet. Bortsett från dessa två moment gick det riktigt bra, 9:a på fria följet kändes lite som en seger i sig – so we keep smiling, #världensbästamaia ? och jag.

Kommentera