Semester!!

Nu var det ett tag sedan det bloggades och det beror inte på att det inte finns något att skriva om – bara tiden som inte riktigt räcker till! Imorgon börjar min semester, så passar på att “nattuggla” lite nu ?

För nästan exakt en månad sen genomförde vi årets tredje tävling – och vi gjorde det igen, Spinoys “244,5 p” Maia, och jag ? Samma 10:or som sist, samma nolla – lite mer spridning på övriga moment men landade på samma totalpoäng som sist  Även denna gång en go 9:a på fria följet ? Trots skendräktighet och galet varmt på plan så gjorde Maia en finfin runda, kan inte annat än att vara nöjd med tokterven ? Jag kommer återgå till de gamla ”framskicken” vi hade, det nya sättet att träna passar oss inte alls.

Äldste sonen tog studenten den 15:e juni. Med fina betyg och härlig inställning sprang hann ut i arbetslivet och har börjat med 3 månaders sommarjobb på samma ställe där han haft sin praktik sista läsåret. Stolt mamma är jag!

Pontus med flickvännen Fanny ❤️

Två dagar senare åkte vi och hälsade på Linda och Newstorys V-kull (se bilder). Med på resan var även Susanne och Stalo som passade på att hälsa på kennelmamman 🙂 Jag hade ju sen tidigare blivit förtjust i ”lila” tik och mötet med henne gjorde inte saken annorlunda. Jättemysiga alla fyra för att inte tala om mamma Swea! Elisabeth med pappa Midas (Maias snygg-brorsa) var där när vi kom, kul!!

Någon dag efter besöket ringde Linda och berättade att den lilla lila tiken blir min, lyckan stor!

Första mötet med Vizzla ❤️

Imorgon åker Zedde, jag och Wictor till Cypern. Pontus drar till USA i samma veva som vi kommer hem tillsammans med flickvännen Fanny och hennes pappa samt sambo. Den 10:e, dagen efter att vi landat på svensk mark igen, åker vi och hämtar hem Vizzla. Vilken sommar!

Kommentera