Revansch!

Idag tog fick vi revansch på nollan sist, vi lade till en 1:a framför – hon satt som en staty ?  Maia gjorde ett fint program rakt igenom men var lite väl laddad emellanåt…. – det resulterade i några förnöjda ljud och lite tugg – inte lätt när arbetsglädjen pyser ur öronen men angenäma problem Vi landade på 277p och ett förstapris.

Maia ?

Vizzla fick följa med idag och skötte sig riktigt fint! ? Hon fann en ny kompis i goldenvalpen Chinook – att han sen dök upp några timmar senare på Arken Zoo var ju mer än kul ?? Butiken hade kampanj på Köp-tre-betala-för-två, så när Vizzla vuxit till sig lite väntar fräscha grejer. Hade tänk köpa i lila färg åt henne, men när selen jag fastnade för endast fanns i rosa så….. 😉 

Vizzla & Chinook ?

Det finns roligare saker här än selar och koppel….. //Vizzla

Hej igen kompis ?

Kommentera