Time flies…!!

Jaha, då var vi redan inne i mitten av oktober…. Lilla “skitungen” ? växer dag för dag, nu 5 månader och snart lika stor som faster Maia! De små sylvassa nålarna i munnen har bytts ut, valpullen är borta och vuxenpälsen är på väg ut. Ett öra i minne fortfarande ? – om man bortser från promenaderna då båda står.

Newstory Vizzla ?

En underbar liten varelse på alla sätta vis ?. Ena stunden ska hon sitta i knät och mysa, andra stunden far hon runt som ett skållat troll…. Vi har kommit igång med lite lydnadsträning så smått och hon är tacksam att träna – älskar att leka och kampa, leker hellre med mig än hon tar ärevarv på plan (än så länge i alla fall ?) Inkallningarna går i en väldans fart och apporteringsövningarna briljerar hon i! ??

Maia är nu i sluttampen på sitt löp som gjorde att vi fick stryka oss till Söderköping, men vi har två tävlingar kvar i år i alla fall. Hon är alltid kul att träna men den sista tiden har hon varit grym!! ?  Filmerna på mina belgiska bönor filmades av Susanne (med Stalo) under vår träningsdag för ett par veckor sedan. På söndag kör vi igen och då i Norrköping, men först blir det träning med “Lördagsgruppen”  imorgon – det gäller att passa på när det bjuds på härligt höstväder!

Sista helgen i oktober blir det en liten valpträff här i Linköping med Vizzla och hennes två systrar Vitza och Volly. Linda och Lena kommer också och nattar över i stan – förhoppningsvis också Elisabeth med bror/pappa Midas. Ser fram emot den helgen, ska bli så kul att träffa alla – synd att inte Sara med Volt kunde vara med.

Kommentera