Tävlingar & valpträff

Allt har gått i ett högt tempo i höst – men nu är det tomt i agendan, tid för återhämtning och laddande av batterier ?

Maia gjorde en hyfsat fin tävling i Norrköping där vi fick ihop till ett förstapris på 261p och klasseger. Två veckor senare var det dags för årets sista start, men den blev oväntat tokig – Maia var sig inte alls lik. Vi nollade rutan och fick kostsamma poängbortfall på cirkusmomentet… Trots dålig känsla fick vi faktiskt bra poäng på mycket annat och räddade i alla fall ett 2:a pris poängmässigt. Jag är övertygad om att det är skendräktigheten som kommit smygande då det uppkommit lite udda saker även på träning därefter. Nu laddar vi för att vara taggade till 2019! ?

Den lilla skitungen växer och blir stor på alla sätt och vis för var dag som går. Idag var det 6 månader sen hon kom till världen. Vi firade det med att först ha ett roligt träningspass med “Lördagsgruppen” på klubben för att senare åka till djuraffären får att inhandla gott lördagstugg. Passade på att väga henne – vågen stannade på 21,7 kg och vi mätte henne här hemma till 57 cm – känns som att det är lagom size som det är nu ?

Sista helgen i oktober hade vi ju en liten valp-/kennelträff här i Linköping. Volt kunde inte komma så det skulle bara bli de tre systrarna. Tyvärr fick Volly kennelhosta dagen innan så det blev bara Vitza som kom – med syrrorna hade kul! ? Mamma Swea och några andra Newstory-hundar kom ju också, så det blev en trevlig dag med lek, lydnad, uppletande och fotografering! ?

Martina/Vitza, Linda/Swea och jag/Vizzla

Vitza och Vizzla hälsar på Ns Prio, Lena Ferms Malte – med samma pappa som Maia ?

 

Kommentera