SM 2019!!!

Ja, tänka sig, Maia och jag ska vara med på SM! Efter att haft mer än väl godkända kvalpoäng de senaste tre åren, så var det först i år som jag kände mig lite sugen på att delta. Just i år då vi inte haft så höga resultat 😉 Vi klarade oss med nöd och näppe och nu ser jag fram emot ett spännande evenemang som går av stapeln i Hallsberg i början av juni 🙂

Vi hade ett 1:a pris och jagade två till på tre tävlingar nu i vår. Första tävlingen gick på hemmaplan men vi var lite ringrostiga… Helgen efter var det tävling i dagarna två, Norrköping och Vadstena, och vi gjorde två godkända rundor 🙂 Placering två i Norrköping och seger i Vadstena.

De sista träningspassen har Maia känts som en rund miljon – skendräktigheten till trots. Jag kommer anstränga mig till det yttersta för att få till ett bra upplägg, att toppa formen. Mitt mål är att få till så fint program som bara möjligt är, ett annorlunda tänk men faktiskt väldigt roligt 🙂 SM:et kommer för mig att bli lite som en “grand finale” på alla fina tävlingsår med Maia, denna underbara hund  som givit mig så mycket glädje i snart sju år ❤️

Bra träning idag med ypperlig störning 😉

Husvagnen är inbokad på Tisarstrandens Camping – så det blir nästan lika spännande att dra husvagnen som att tävla SM 😉 Min vän och träningskompis Suzanne G följer med och har lovat att backa in den om så behövs! 😍

2 kommentarer

  • bizzvan on 25 april, 2019 at 07:26

  Stort Grattis! 🙂

  • Ewa on 30 april, 2019 at 08:19
   Author

  Tack!! 😀

Kommentera