Länge sen sist….

Ingen kunde väl ana att det år man skålade in för drygt 3 månader sen skulle bli som det är nu…. ???
Covid-19/Corona/Pandemi – fruktansvärt!! För egen del så är jag korttidspermitterad 60% april/maj – till att börja med. För mig har det blivit mer träning med hundarna, att nyttja all extra fritid till något meningsfullt och roligt – inte minst för att dämpa sorg och oro….

Alla vårens tävlingar är inställda, så det går verkligen att ta träningen med ro och skynda långsamt. För Maias del är det brukset som står i fokus, vi tränar framåtsändande och kryp så det står härliga till 😉, och hon gör det bra! Jag måste dock bli duktigare på att planera in spårarbete…. 🙄

När det gäller Vizzla är det fortsatt fokus på engagemang, tempo och fokus som gäller Hon känns fortfarande lite valpig och behöver kanske lite mer tid på sig. Får ofta känslan att vi inte kommer någonstans, avslutar sällan momenten i utgångsposition utan brassar på med fartiga belöningar. Men hon är underbart kul att jobba med och jag är övertygad om att de sista bitarna kommer falla på plats framöver – om coachen gör ett bra jobb  😉

Hoppas i alla har haft en härlig påskhelg så här långt!

Kommentera